Online workshop NHV Hoedendag 2020

Wirework headbands door Lauren Ritchie

Let op: deze workshop wordt in het Engels gegeven.

In this wireworks course you will learn how to create a bandeau headband shape from millinery wire. The skills of shaping wire to form a comfortable headband and how to construct height with a wire frame. We will cover different wire joining techniques and options of how to cover the wire.

Benodigdheden voor de workshop:

Materialen

• 2m Laitondraad, dikte: 19 gauge
  • 1m Fuse wire (metaaldraad), dikte: 28 Gauge
  • 0.4m Hoedenelastiek
  • 0.8m x 9mm breed fluweelband in de kleur van je haar
  • 0.2m Dunne tulle om het draadframe mee te omwikkelen
  • Garen in de kleur van het fluweel

Gereedschap

• Spelden
  • Schaar
  • Naald
  • Tangetje
  • Vingerhoed
  • UHU lijm

Tijdstip: Zaterdag 14 november 2020 van 10:15 tot 12:45 uur

Voertaal: Engels

Maximaal aantal deelnemers: 12

Prijs: € 30,-

N.B. : Deze workshop wordt live gegeven en kan later niet teruggekeken worden. Deelnemers krijgen een link toegestuurd om deel te nemen aan de workshop via een Zoom sessie.

Betalingen graag via PayPal overmaken via deze link

Vanwege de (door omstandigheden) korte tijd tussen de inschrijving en de datum van de workshop wordt deelnemers verzocht meteen hun betaling over te maken, dit om teleurstellingen te voorkomen. Inschrijving is pas geldig na betaling.

Leden van de NHV krijgen voorrang bij inschrijving. Vanaf maandag 2 november kunnen ook niet-leden inschrijven op de overgebleven plaatsen.