Jaarlijkse NHV Hoedendag

Ieder jaar organiseert de NHV een Hoedendag voor leden en voor alle overige hoedenliefhebbers. Vaste ingredienten op deze dag zijn: workshops en lezingen, en een hoedenexpositie en/of -show. Daarnaast is de Hoedendag een uitgelezen gelegenheid om te netwerken met mede-hoedenontwerpers & -leden.

Hoedendag 2020

Zoals alles in 2020, vindt ook de NHV Hoedendag op zaterdag 14 november in het ACEC in Apeldoorn op een net iets andere manier dan gewoonlijk plaats. Vanwege de beperkte ruimte door de anderhalve meter maatregel en de toevoeging van de openingsshow van de NHV Hoedenwedstrijd 2020 aan het programma, is er dit jaar maar één ronde met workshops. De workshops duren daarentegen wel iets langer dan gebruikelijk. Daarnaast is er deze dag uiteraard een materialenmarkt en vinden er in de middag twee hoedenshows plaats.

Vanaf 5 oktober vind je hier op de website een uitgebreide beschrijving van het programma voor de hele dag en kan je je aanmelden voor deelname aan de diverse onderdelen. Door de anderhalve meter maatregel kan er dit jaar maar een beperkt aantal personen tegelijk aanwezig zijn op de locatie van het ACEC. Vandaar dat er besloten is dat dit jaar alleen leden van de NHV zich kunnen inschrijven voor de NHV Hoedendag 2020.

Uiteraard blijft het onzeker wat er door de overheid in november wel en niet wordt toegestaan op het gebied van evenementen. Leden worden daarom continu via de NHV nieuwsbrief op de hoogte gehouden van alle informatie over inschrijving, deelname en aanwezigheid op de dag zelf. Houd je mail de komende maanden dus goed in de gaten!

Klik hier voor meer informatie over de NHV Hoedendag 2020.