Jaarlijkse NHV Hoedendag

Ieder jaar organiseert de NHV een Hoedendag voor leden en voor alle overige hoedenliefhebbers. Vaste ingrediënten op deze dag zijn: workshops en lezingen, en een hoedenexpositie en/of -show. Daarnaast is de Hoedendag een uitgelezen gelegenheid om te netwerken met mede-hoedenontwerpers & -leden.

Hoedendag 2021

Op zaterdag 23 oktober vond alweer de jaarlijkse NHV Hoedendag plaats. Dit maal was het een fysieke bijeenkomst in de Til in Giessenburg. Naast dat er workshops werden gegeven waren er ook materialenleveranciers op deze dag aanwezig.

Coronatoegangsbewijs

Ook wij ontkomen er niet aan om de Corona regelgeving van de Rijksoverheid in acht te nemen.  Vanaf 25 september is een coronatoegangsbewijs bij evenementen verplicht.  Laat bij binnenkomst je vaccinatie bewijs zien (QR-code van de vaccinatie app of een papieren bewijs) of een recent negatieve testresultaat.

Verder vragen wij om je eigen verantwoordelijkheid te nemen en je te houden aan de algemene basisregels.

Klik hier voor meer informatie over de NHV Hoedendag 2021 en hoe je je kunt aanmelden voor de workshops.