Lidmaatschap NHV

Heb je interesse in lidmaatschap van de Nederlandse Hoedenvereniging? Vul dan onderstaand formulier in om je aan te melden als lid.

Lees voordat je het aanmeldformulier invult de Statuten en het Huishoudelijk Reglement van de NHV door.

• De kosten van lidmaatschap bedragen per 1 januari 2020 € 60,- per jaar.
  • Leden in het buitenland betalen als tegemoetkoming in de verzendkosten jaarlijks € 10 extra.
  • Studenten aan het HMC College of SintLucas College in Nederland betalen € 30 per jaar.

Als lid ontvang je

Een lidmaatschap kan per kwartaal worden aangegaan en wordt na afloop van het kalenderjaar automatisch per jaar verlengd.

Beëindiging van het lidmaatschap dient schriftelijk of per e-mail, uiterlijk 1 maand voorafgaand aan het nieuwe kalenderjaar (vóór 1 december) op de ledenadministratie te zijn ontvangen. Je krijgt hiervan een bevestiging.

Je ontvangt een factuur zodra de ledenadministratie je aanmelding heeft verwerkt.

Mocht je verder nog vragen hebben over het lidmaatschap dan kan je contact opnemen met de penningmeester via e-mailadres penningmeester@nederlandsehoedenvereniging.nl

Bankgegevens

Bank:  ING 94 386 29
IBAN:  NL31INGB0009438629
BIC:     INGBNL2A

Lid worden

Indien hierboven student is aangevinkt, graag ook onderstaande gegevens invullen.