Online workshop NHV Hoedendag 2020

Workshop werken met grofstro/Racello band door Marianne Jongkind

In deze workshop leer je een hoed maken met grof stroband, zoals beschreven in mijn boek Hat Couture!

Binnen deze tweeënhalf uur is het mogelijk iets kleins te maken, dus een dop, pillbox, fascinator of percher. Ook kan je beginnen met een pet of baret zoals beschreven in mijn boek. Hier heb je 6 uur voor nodig. Dus op het einde van de workshop leg ik uit hoe deze na de workshop af te maken is.

Benodigdheden voor de workshop:

• Een baretblok of een klein blokje;
  • Grofstroband;
  • Naaigerei;
  • Stro-apprêt;
  • Entreeband; en
  • Eventueel voor de klep: Leer, een stevige vlieseline S133 of een plastic placemat

Tijdstip: Zaterdag 14 november 2020 van 10:15 tot 12:45 uur

Voertaal: Nederlands

Maximaal aantal deelnemers: 12

Prijs: € 30,-

N.B. : Deze workshop wordt live gegeven en kan later niet teruggekeken worden. Deelnemers krijgen een link toegestuurd om deel te nemen aan de workshop via een Zoom sessie.

Betalingen graag overmaken op NL96 INGB 0657 5424 74 t.n.v. Marianne Jongkind o.v.v. Workshop NHV Hoedendag 2020.

Vanwege de (door omstandigheden) korte tijd tussen de inschrijving en de datum van de workshop wordt deelnemers verzocht meteen hun betaling over te maken, dit om teleurstellingen te voorkomen. Inschrijving is pas geldig na betaling.

Leden van de NHV krijgen voorrang bij inschrijving. Vanaf maandag 2 november kunnen ook niet-leden inschrijven op de overgebleven plaatsen.